Overzicht weekend-wedstrijden
Een overzicht van alle wedstrijden van DKW Evergem voor de eerstkomende week (U6 tot fanion) is steeds terug te vinden via volgende link
Overzicht trainingskalender
Het trainingsschema van onze ploegen is steeds terug te vinden via volgende links

Jeugdspelers welkom vanaf U6 (°2013)

Ieder kind (jongen of meisje) kan zich vanaf de leeftijd van 5 jaar (° 2013) inschrijven inde club.

Voor meer informatie kan men zich vrijblijvend melden tot Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

 

Jeugdtrainers gezocht

Omwille van de sterke groei van onze jeugdwerking zijn we nog op zoek naar gemotiveerde trainers binnen meerdere jeugdcategorieën.

Heb je een hart voor voetbal, ben je communicatief vaardig, en ga je graag met kinderen om?

Wacht dan niet langer, en neem contact op via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.!

 

 WEDSTRIJDEN FANION

 

 3e PROVINCALE A 

Wanneer de honger begint te knagen en de concentratie naar omlaag gaat, ben je toe aan een pauze. Dit maken we dagelijkse mee, dus waarom niet motiveren met een lekker Royco soepje? Royco is een heerlijke snack die klaar is in een handomdraai. Bij Royco is er voor elk wat wils, want de soepjes bestaan in een ruim assortiment van smaken. Ze zijn verkrijgbaar in dozen maar ook in een vending verpakking, speciaal ontwikkeld voor de Royco automaten.

Eerstvolgende wedstrijd :

 Zondag 29 juli 2018 om 16u00

WINDEKE

 

 


VS

DKW EVERGEM
Alle wedstrijden & Klassement 3e provinciale A


© 2018 DKW Evergem. All Rights Reserved.

Free Joomla! template by L.THEME